Incassotraject starten

U heeft een product of dienst geleverd, maar uw klant betaalt niet. Wacht dan niet te lang met het uit handen geven van uw vordering. De sommatie die wij sturen of het sommatie-exploot dat door een van de deurwaarders aan uw klant-debiteur wordt overhandigd is vaak al voldoende om uw vordering alsnog te incasseren. 

Onze benadering van uw klant-debiteur is correct maar kordaat. Wij behouden de regie en ontzorgen u waar het mogelijk is. Doorlooptijden worden verkort dankzij de complementaire inzet van het klant contact center. De telefonische benadering in de vroege avonduren of op de zaterdagochtend zorgt voor optimaal resultaat. 


Direct uit handen geven

Korte intensieve trajecten

Wij hanteren korte en intensieve minnelijke incassotrajecten. Daarbij streven wij naar een succesvolle afronding van het incassotraject zonder de bijkomende kosten van een gerechtelijke procedure. Binnen maximaal 4 weken heeft u duidelijkheid omtrent de verhaalbaarheid in het minnelijke traject. 

Bijzonder beheer voor grote vorderingen

Vorderingen vanaf € 10.000 worden behandeld door onze afdeling bijzonder beheer.  De incassospecialisten van die afdeling starten het incassotraject  bij voorkeur met een sommatie-exploot. Aan de hand van de bevindingen ter plaatse wordt de strategie met u besproken. Dat kan een faillissemementsaanvrage zijn, maar ook een beslaglegging. 

Altijd actuele informatie

Via het opdrachtgeversportal blijft u op de de hoogte van de voortgang van het incassotraject. U communiceert direct met de incassospecialist die uw vordering in behandeling heeft. 

Snel uw geld

Bij betaling in termijnen bekijken wij minimaal twee maal per maand de mogelijkheden van een tussentijdse afdracht.

Persoonlijk contact

Al onze acties zijn gericht op het verkrijgen van persoonlijk contact. Tijdens het contact stimuleren wij uw klant-debiteur tot betaling en bieden wij maximaal betaalgemak. De eigen buitendienst verzorgt tegen een geringe vergoeding een huisbezoek als op andere wijze geen contact met uw klant-debiteur te verkrijgen is. 

Neuraal netwerk

Wij beoordelen de kans op verhaal voor uw vordering mede op basis van de score die wordt afgegeven door het neurale netwerk, dat wij hebben geïmplementeerd in de dossieradministratie. Dankzij de inzet van het netwerk beperken wij de kans op onverhaalbare kosten en loopt u als opdrachtgever aanzienlijk minder (kosten)risico.