Hafkamp Groenewegen heeft met ingang van 1 januari 2021 de behandeling van lopende dossiers van Almere Gerechtsdeurwaarders overgenomen.  

Ondernemen of bankieren, wat is nog rechtvaardig?

U probeert koersvast te ondernemen in een samenleving waarin (gezonde) schulden een steeds groter onderdeel zijn van het dagelijks leven en uw positie als ondernemer.

Online incasso

Is het nakomen van betalingsverplichtingen nog vanzelfsprekend?

U vindt het vanzelfsprekend betalingsverplichtingen na te komen. Afspraak is immers afspraak. Zelfs nu -of misschien wel juist nu- de gevolgen van de overheidsmaatregelen uw geduld op de proef stellen en u mogelijk zelf in gevaar dreigt te komen met de nakoming van uw eigen verplichtingen.

 

Heeft u openstaande facturen?

Ja Nee

Eerlijke en rechtvaardige aanpak

We zeggen waar het op staat, maar vinden dat een respectvolle aanpak en – oplossing boven alles geplaatst moet worden. Individuele belangen van de betrokkenen verliezen we daarbij nooit uit het oog. Iedere situatie is uniek. Wij vinden dan ook dat er voor ieder traject een oplossing moet zijn.

  • Respectvolle aanpak
  • Betrokken bij rechtvaardigheid
  • Doortastend en gedreven

Wat zeggen mensen over Hafkamp Groenewegen

Audit consumptief kredietverstrekker

Overall hebben wij een goede indruk gekregen. Wij zijn onder de indruk van de goede vakinhoudelijke kennis. Men handelt zeer pro-actief en denkt out-o…

Consumptief kredietverstrekker - Amsterdam


Lees verder

Menselijk

Menselijk en meelevend voor zover mogelijk natuurlijk. Daar kunnen meerdere collega deurwaarders een lesje van leren.

Theo Smit - Klant-debiteur


Lees verder

Partnership

Woningcorporatie Antares in Venlo (6.000 woningen) werkt al gedurende meer dan tien jaar samen met Hafkamp Groenewegen. En dat is niet zonder reden. D…

Ge Faessen - Manager Klantteam Antares


Lees verder

Persoonlijk, proactief en deskundig

Vanuit Agrotechnics ervaren wij de samenwerking met Hafkamp Groenewegen als zeer prettig. Door hun persoonlijke benadering is er betrokkenheid en kunn…

Alfons Verstegen - Agrotechnics


Lees verder

Veelgestelde vragen

Waar vind ik een model van een correcte 14-dagen brief

Wij hebben voor u een voorbeeld van een correcte 14-dagen brief beschikbaar voor download. Het model is opgemaakt in MS Word. Onder bestanden kunt u de voorbeeld brief vinden. 

Direct naar de pagina