Ons nieuwe SRCM-dashboard

Social Responsible Credit Management, hoe visualiseer je dat? Deze vraag hebben wij neergelegd bij Collenda/CWIZE, met als antwoord ons nieuwe SRCM-dashboard. In ons nieuwe dashboard vertalen we onze incassofilosofie in data. Open, eerlijk en transparant incasseren. 

 

Het SRCM-dashboard biedt ons inzicht in te verhalen kosten en hoeveel hiervan is betaald t.o.v. de hoofdsom. We kunnen het nut en effect van executiehandelingen voor onze opdrachtgevers meten en daarnaast visualiseren we het aantal geïncasseerde dossiers n.a.v. een huisbezoek. 

 

We proberen zoveel mogelijk meetbaar te maken. Onze opdrachtgevers krijgen inzicht in hun saldo en het percentage niet verhaalde kosten. Daarnaast kan men onze verdiensten goed meten doordat we inzage bieden in hoeveel acties er gemiddeld nodig zijn om een dossier te behandelen met daarbij allerlei variabelen uit de SRCM-normen.

 

Open en transparant bieden we met behulp van ons nieuwe dashboard inzicht in onze eigen processen, waarin de debiteur centraal staat.