Verbeter uw cashflow met onze software

Debiteurenbeheer

Verbeter uw liquiditeitspositie

Omzet is pas omzet als het betaald is. Regelmatig staan facturen te lang open. Dit zet de liquiditeit onder druk, waardoor veel bedrijven aan het voorfinancieren zijn. Wij helpen u met het verbeteren van uw liquiditeitspositie. Onze software zorgt voor structuur en 'flow' in uw debiteurenbeheer.

Starter | € 195 p/m

200 facturen per maand  √
1 gebruiker
Koppeling met boekhoudpakket
Agenda en flows op maat
Eigen huisstijl
Betalingsregelingen maken
Uitgebreide rapportages X
Dispuutmanagement X
Rechten en agenda per gebruiker X

Business | € 250 p/m

500 facturen per maand  
2 gebruikers
Koppeling met boekhoudpakket
Agenda en flows op maat
Eigen huisstijl
Betalingsregelingen maken
Uitgebreide rapportages
Dispuutmanagement
Rechten en agenda per gebruiker x

Business + | € 375 p/m

1250 facturen per maand  √
5 gebruikers
Koppeling met boekhoudpakket
Agenda en basic flows
Eigen huisstijl
Betalingsregelingen maken
Uitgebreide rapportages
Dispuutmanagement
Rechten en agenda per gebruiker

Grip, inzicht en controle

Veel ondernemingen hebben het beheer van hun debiteurenportefeuille nog onvoldoende verankerd in de dagelijkse routine. Ad-hoc debiteurenbeheer is géén debiteurenbeheer. Indien u niet in de gelegenheid bent om uw debiteurenportefeuille dagelijks de nodige aandacht te geven is het goed te weten dat wij u kunnen ontzorgen.

Krijg weer controle over uw debiteurenbeheer met ons gebruiksvriendelijke platform. Bespaar tijd op administratieve taken en focus meer op waar u goed in bent. Ons platform helpt met het structureren en automatiseren van uw debiteurenbeheer. 

+30% Snellere betalingen

+20% Klanttevredenheid

-80% Minder werk

Optimaliseer uw cashflow

Voor veel bedrijven is debiteurenbeheer een hele uitdaging. Denk aan het versturen van herinneringen, het nabellen van deze herinneringen en alle administratieve taken die hier nog bij komen. Het kost veel tijd en vergt constante aandacht. Daarnaast is het nooit leuk om achter klanten aan te gaan die niet betalen. Onze software helpt u met het efficiënt uitvoeren van debiteurenbeheer.

Pro actief debiteurenbeheer

Dankzij onze software wordt het beheer van uw debiteuren zo veel mogelijk geautomatiseerd. Dit doen we aan de hand van flows die wij samen met u inrichten. Zo mist u niets meer dankzij automatische reminders en wordt alles tijdig opgevolgd. Dit zorgt voor 30% snellere betalingen en dit scheelt dit 80% van uw tijd.

Onze software

De software is met ieder boekhoudpakket te koppelen, dit is zo gedaan! Daarna zorgen we dat alles ingericht wordt in uw eigen huisstijl. Alle templates, workflows en e-mails zijn volledig te personaliseren naar uw wensen. Vervolgens laat u het systeem het werk voor u doen. De software houdt continu bewaking over uw debiteuren en openstaande facturen.

Software bekijken

30 dagen gratis en ieder moment opzegbaar

Hét platform voor controle over je debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Gratis en vrijblijvend