NutsbedrijfHet is zo vanzelfsprekend, water uit de kraan, een stekker in het stopcontact en een lekker warm huis. U zorgt voor comfort en gemak. Uw klanten rekenen op u, maar kunt u altijd op uw klanten rekenen? 

Onze afdeling nuts-incasso behandelt jaarlijks vele duizenden vorderingen met relatief lage hoofdsommen.   De afdeling werkt nauw samen met ons klant contact centre (KCC). Het KCC biedt uw klant-debiteuren hulp en ondersteuning bij het verrichten van betalingen of het treffen van een afbetalingsregeling.


Succesvol door persoonlijk contact

Onze jarenlange ervaring op het gebied van incasso van relatief kleine vorderingen heeft geleerd dat persoonlijk contact met de klant-debiteur bijdraagt aan een succesvolle incasso. 

Optimale score in minnelijk traject

Wij garanderen onze opdrachtgevers een optimale score in het minnelijk traject, korte doorlooptijden en beperkte kosten voor de klant-debiteuren. 

Afsluitpreventie 

Ons buitendienst werkt intensief samen met de buitendienstmedewerkers van onze opdrachtgevers. Het persoonlijk contact dat wij voorafgaande aan een daadwerkelijke afsluiting zoeken levert in de meeste gevallen voldoende resultaat op, waardoor de uiteindelijke afsluiting geen doorgang hoeft te vinden. 

 

 

 

Neem contact op