Over onsHafkamp Groenewegen Gerechtsdeurwaarders is een familiebedrijf met inmiddels landelijke dekking. Wij zijn al vele jaren actief in de gerechtsdeurwaarders- en incassobranche. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Dordrecht en Venlo worden jaarlijks  tienduizenden dossiers behandeld voor een breed scala aan opdrachtgevers.

 

Met de oprichting van zusterbedrijf Asylos Incasso Service stond onze organisatie in 2007 aan de wieg van sociaal verantwoord incasseren. Door de belangen van de klantdebiteuren centraal te stellen en hen niet direct te confronteren met bijkomende kosten heeft Asylos een belangrijke bijdrage geleverd in het voorkomen, beheersen en terugdringen van betalingsachterstanden.

 

Onze focus ligt op het minnelijk traject. Een oplossing buiten de rechter om. In veel gevallen is de stap naar de rechter een verloren wedstrijd.  Daarom is vroegsignalering van betalingsproblematiek achter de voordeur middels onze huisbezoeken een speerpunt van onze organisatie. 

 

Wij geloven dat het zoeken naar een duurzame betaaloplossing op de lange termijn winst oplevert voor zowel de klant-debiteur als de opdrachtgever. Om dit te bereiken zijn onze werkprocessen en procedures in lijn met de Normen Social Responsible Credit Management (SRCM). 

 
 

 

Omdenken in incasso 

In een incassotraject denken wij vaker om. Welbewust resultaat behalen met motiveren en stimuleren verkiezen wij als het enigzins gaat boven sommeren en procederen. Vertrouwen plaatsen wij boven wantrouwen. 

Daadkrachtig maar respectvol

Wij incasseren op daadkrachtige maar respectvolle wijze. Onze werkwijze is pro-actief en gericht op persoonlijk contact. Bij alles wat wij doen houden wij zowel het belang van de klantrelatie als het risico op onverhaalbare kosten in het oog. In onze communicatie zijn wij duidelijk en begripvol. 

Aandacht en begrip

Wij hebben aandacht en begrip voor hen die wel willen maar niet kunnen betalen en ondersteunen hen binnen de kaders die daarvoor beschikbaar zijn.

Neem contact op