MVOMaatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk speerpunt binnen ons bedrijf. In onze bedrijfsvoering houden wij daarom rekening met people, planet en profit. 

 

People

Prestaties binnen een bedrijf hangen voor een groot deel af van de medewerkers. Wij faciliteren gezond eten (fruit) op de werkvloer en stimuleren beweging door ons personeel een sportvergoeding aan te bieden. Daarnaast bieden wij interne- en externe cursussen aan om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

 

Planet

Wij proberen duurzaam te ondernemen. Zo investeren wij in digitalisering, sturen wij onze post CO2-vrij en voorkomen wij onnodig energieverbruik. Op onze kantoren hebben we (slimme) led-verlichting en is ons meubilair grotendeels cradle-to-cradle geproduceerd.

 

Profit

De kerntaak van een onderneming is continuïteit waarborgen, máár niet ten koste van een ander. Mede door te voldoen aan de normen van het keurmerk SRCM (Social Responsible Credit Management) focussen wij op een persoonlijke en sociale benadering van onze klant-debiteuren. Wij geloven dat deze focus op lange termijn resultaat oplevert voor zowel de opdrachtgever, de klant-debiteur en voor onszelf.

Voor meer informatie over SRCM kunt u kijken op: https://hafkamp.nl/over-ons/srcm

 

VVV-foundation

Hafkamp Groenewegen Gerechtsdeurwaarders sponsort de VVV-foundation. Dit is de maatschappelijke  stichting van de voetbalclub VVV-Venlo. De foundation zet de unique selling points van een betaald voetbalclub in om zo diverse maatschappelijke projecten en initiatieven te organiseren.

Voor meer informatie kunt u kijken op: https://www.vvv-venlo.nl/nl/foundation/wie_zijn_wij

Neem contact op