Missie en kernwaarden

Onze missie luidt:

'Hafkamp Groenewegen is dé incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie waar de sociale aanpak toonaangevend is voor de markt'. 


Wij denken in en handelen vanuit onze kernwaarden. Hieronder hebben wij de kernwaarden en hun nadere betekenis opgenomen.

Daadkrachtig

We zijn doortastend en daadkrachtig, denken en handelen altijd in oplossingen. We doen ons uiterste best om oplossingen te creëren waar alle betrokkenen bij gebaat zijn. Het doet ons goed wanneer we kunnen doorpakken, afhandelen en afronden, maar doen dat nooit ten koste van iemand. In onze aanpak maken we doordachte keuzes.

Respectvol

We hebben aandacht voor elkaar. Voor onze naaste collega's, voor onze partners, onze opdrachtgevers en hun klanten. Ieders situatie is uniek en iedere situatie behandelen we met respect. We handelen vanuit klantperspectief, maar laten ons sterke gevoel voor rechtvaardigheid nooit in de steek

Solide basis

Wij geloven dat door betrokken te zijn, we bouwen aan stabiele en duurzame relaties. We denken in het belang van de lange termijn en maken op basis daarvan keuzes. Laagdrempelig, toegankelijk en van waarde voor zowel onze opdrachtgevers als hun klanten.

Nuchter

We laten ons niet gek maken en zijn goed in relativeren. We houden ons hoofd koel in soms verhitte situaties. Onze Hollandse nuchterheid komt vaak over als (te) bescheiden. We moeten juist trots zijn op wat we bereiken en dat ook uitdragen. We hebben een mooi vak.

Welbewust

We hebben een unieke positie in de samenleving én wij nemen dit zeer serieus. Door onze permanente focus op bewustwording helpen we zowel onze opdrachtgevers als hun klanten. Hierbij zijn we niet bang zaken anders aan te pakken en te pionieren in een traditionele markt. In het belang van bewustwording durven we ver te gaan.