HypotheekachterstandEen dak boven het hoofd is een groot goed. Als hypotheeknemer beseft u dat natuurlijk als geen ander. Helaas wordt de relatie tussen u een de hypotheekgever soms verstoord door een life-event of andere ingrijpende gebeurtenis waardoor niet meer aan de verplichtingen kan worden voldaan.  

Onze specialisten staan u graag bij met raad en daad. 

Sommatie per exploot

Met een sommatie per exploot bereikt u uw klant op een snelle en zekere wijze. Een sommatie-exploot is snel inzetbaar en uitermate effectief. Onze deurwaarders reiken het exploot voor u uit en zullen trachten uw klant te overtuigen van het feit dat contact met u moet worden opgenomen om een regeling te treffen. 

Beslag op inkomsten

Indien een regeling niet tot stand komt leggen wij op grond van de hypotheekakte beslag op eventuele inkomsten van uw klant. 

Bezichtiging

Wij hebben ruime ervaring in het plannen en begeleiden van bezichtingen voorafgaande aan een gedwongen verkoop van het onderpand. Door potentiële kopers toegang te verschaffen tot het pand levert de verkoop meer op dan in geval geen bezichting vooraf heeft plaatsgevonden. 

Neem contact op