Asylos Bewindvoering

Wij zijn trots om te mogen delen dat ons zusterbedrijf, Asylos Bewindvoering volledig startklaar is. Asylos Bewindvoering richt zich op het helpen van mensen die in de problematische schulden zitten of dreigen te raken. 

 

asylos-logo-bewindvoering.png

 
Asylos is een oud-Grieks woord dat vrij vertaald kan worden naar veilig haven. Het idee achter Asylos Bewindvoering is dat het bedrijf een veilig haven wil bieden voor mensen die in de financiële problemen zitten.

Asylos Bewindvoering helpt op verschillende manieren. De dienstverlening van Asylos Bewindvoering bestaat uit bewindvoering en budgetcoaching. Afhankelijk van de situatie bepaalt de bewindvoerder wat het meest passend is als hulpmiddel. Het doel is om de cliënten weer financieel zelfredzaam te maken en ze perspectief te geven op een toekomst zonder schulden.

Asylos Bewindvoering wordt bestuurd door bewindvoerder M.P.M. (Thijs) van Lierop. Naast bewindvoering en schuldhulpverlening heeft Thijs jarenlange ervaring als incassojurist en gerechtsdeurwaarder. Thijs weet dus hoe moeilijk het kan zijn om schulden de baas te worden. Hij zal erop toezien dat de schuldeisers geen onterechte kosten in rekening brengen en dat ze het recht op een minimaal inkomen respecteren.

Naar de website