Onze aanpakAls landelijke incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie zijn wij overtuigd dat betrokkenheid, rechtvaardigheid en eerlijkheid de basis vormen van onze dienstverlening.

Dit maakt dat wij koersvast kunnen opereren in een samenleving waarin (gezonde) schulden onderdeel zijn van het dagelijks leven en een goed functionerende maatschappij.

Dat doen we door ervoor te zorgen dat zowel onze opdrachtgevers als hun klanten gaan inzien dat een juiste aanpak van schuldenproblematiek cruciaal is voor stabiele relaties en een duurzaam voortbestaan. 

 

In onze aanpak zijn wij doortastend, gedreven en altijd onbevooroordeeld. Iedere situatie is uniek. Wij vinden dat er voor ieder traject een oplossing moet zijn en schromen hierbij niet om nieuwe mogelijkheden te creëren. De wereld wordt immers mooier als iedereen eerlijk en rechtvaardig is geholpen en in zijn waarde kan blijven door het juiste te doen.


Wij vinden dat een respectvolle aanpak en -oplossing boven alles geplaatst moet worden. Individuele belangen van de betrokkenen verliezen wij daarbij nooit uit het oog.
 

Dat maakt ons betrokken bij rechtvaardigheid.

Neem contact op