Een juiste aanpak van schuldenproblematiek is cruciaal voor stabiele relaties en een duurzaam voortbestaan.

We leven in een samenleving waarin (gezonde) schulden onderdeel zijn van het dagelijks leven en een goed functionerende maatschappij.

Meer dan tevoren hebben we belang bij een nieuwe sociale norm als het gaat om rechtvaardige en eerlijke incasso- en gerechtsdeurwaarderstrajecten.

Wij varen op ons geloof in betrokkenheid, rechtvaardigheid en eerlijkheid. 

Opdrachtgever

Respectvolle aanpak

Wij denken als partner in incasso- en gerechtsdeurwaarderstrajecten mee, vooruit en handelen altijd in concrete oplossingen. Maar we zeggen ook waar het op staat. Wij vinden dat een respectvolle aanpak en -oplossing altijd boven alles geplaatst moet worden.

Betrokken bij rechtvaardigheid

Individuele belangen van de betrokkenen verliezen we daarbij nooit uit het oog. Dat maakt ons betrokken bij rechtvaardigheid. 

Doortastend en gedreven 

In onze aanpak zijn we doortastend en gedreven en altijd onbevooroordeeld. Iedere situatie is uniek. Wij vinden dat er voor ieder traject dan ook een oplossing moet zijn en schromen hierbij niet om nieuwe mogelijkheden te creēren. De wereld wordt immers mooier als iedereen eerlijk en rechtvaardig is geholpen en in zijn waarde kan blijven door het juiste te doen. Wat zeggen mensen over Hafkamp Groenewegen

Menselijk en meelevend voor zover mogelijk natuurlijk. Daar kunnen meerdere collega deurwaarders een lesje van leren.

Theo Smit - Klant-debiteur

Overall hebben wij een goede indruk gekregen. Wij zijn onder de indruk van de goede vakinhoudelijke kennis. Men handelt zeer pro-actief en denkt out-of-the box mee met ons en met onze klant. Verhaalsmogelijkheden worden zeer uitgebreid onderzocht en er wordt niet alleen gekeken naar standaard informatiebronnen. Men probeert zo veel mogelijk connectie te leggen tussen de verschillende bronnen. 

Consumptief kredietverstrekker - Amsterdam