Hafkamp Groenewegen heeft met ingang van 1 januari 2021 de behandeling van lopende dossiers van Almere Gerechtsdeurwaarders overgenomen. 

Een juiste aanpak van schuldenproblematiek is cruciaal voor stabiele relaties en een duurzaam voortbestaan.

We leven in een samenleving waarin (gezonde) schulden onderdeel zijn van het dagelijks leven en een goed functionerende maatschappij.

Meer dan tevoren hebben we belang bij een nieuwe sociale norm als het gaat om rechtvaardige en eerlijke incasso- en gerechtsdeurwaarderstrajecten.

Wij varen op ons geloof in betrokkenheid, rechtvaardigheid en eerlijkheid. 

Opdrachtgever

Respectvolle aanpak

Wij denken als partner in incasso- en gerechtsdeurwaarderstrajecten mee, vooruit en handelen altijd in concrete oplossingen. Maar we zeggen ook waar het op staat. Wij vinden dat een respectvolle aanpak en -oplossing altijd boven alles geplaatst moet worden.

Betrokken bij rechtvaardigheid

Individuele belangen van de betrokkenen verliezen we daarbij nooit uit het oog. Dat maakt ons betrokken bij rechtvaardigheid. 

Doortastend en gedreven 

In onze aanpak zijn we doortastend en gedreven en altijd onbevooroordeeld. Iedere situatie is uniek. Wij vinden dat er voor ieder traject dan ook een oplossing moet zijn en schromen hierbij niet om nieuwe mogelijkheden te creēren. De wereld wordt immers mooier als iedereen eerlijk en rechtvaardig is geholpen en in zijn waarde kan blijven door het juiste te doen. Wat zeggen mensen over Hafkamp Groenewegen

Persoonlijke verbinding met opdrachtgever

Wonen Zuid (14.000 woningen) werkt al decennia samen met Hafkamp Groenewegen en haar voorgangers voor incassozaken met huurders en vertrokken huurders, zowel in minnelijke als gerechtelijke fase. Het mag gezien de duur van deze samenwerking duidelijk zijn dat wij zeer tevreden zijn over de dienstverlening.


Voor ons is Hafkamp Groenewegen een betrouwbare partner die doet wat we afgesproken hebben. De samenwerking kenmerkt zich in algemene zin door een persoonlijke verbinding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Dat geldt van laag tot hoog binnen de organisatie van Hafkamp Groenewegen. We kennen elkaar en weten wat we samen willen.


Daarbij neemt Hafkamp Groenewegen naast de uitvoerende rol ook een adviserende rol op basis van hun vakkennis en expertise. Bij veranderingen in het werkveld of de organisatie worden we vooraf betrokken en maken we samen keuzes op basis van een goed advies. Dat advies krijgen we ook op dossierniveau waarbij Hafkamp Groenewegen de situatie bekijkt vanuit ons perspectief als opdrachtgever, bijvoorbeeld op het gebied van kostenrisico of mogelijkheden en onmogelijkheden bij vertrokken debiteuren.


Wij zijn en blijven dan ook een tevreden opdrachtgever van Hafkamp Groenewegen.

 

Jorn Snijkers - Manager Verhuur en Sociaal Beheer bij Wonen Wonen Zuid

Audit consumptief kredietverstrekker

Overall hebben wij een goede indruk gekregen. Wij zijn onder de indruk van de goede vakinhoudelijke kennis. Men handelt zeer pro-actief en denkt out-of-the box mee met ons en met onze klant. Verhaalsmogelijkheden worden zeer uitgebreid onderzocht en er wordt niet alleen gekeken naar standaard informatiebronnen.


Men probeert zo veel mogelijk connectie te leggen tussen de verschillende bronnen. 

Consumptief kredietverstrekker - Amsterdam

Menselijk

Menselijk en meelevend voor zover mogelijk natuurlijk. Daar kunnen meerdere collega deurwaarders een lesje van leren.

Theo Smit - Klant-debiteur

Partnership

Woningcorporatie Antares in Venlo (6.000 woningen) werkt al gedurende meer dan tien jaar samen met Hafkamp Groenewegen. En dat is niet zonder reden. De hoge mate van professionaliteit gecombineerd met betrokken en gedreven medewerkers wordt door Antares erg gewaardeerd. Daarnaast innoveert de organisatie voortdurend en heeft zij oog en oor voor zowel de zakelijke als de persoonlijke kant van elke casus. De menselijke maat is altijd zichtbaar en daar voelen wij ons prettig bij.


Door de wijze van samenwerking is het aantal ontruimingen tot een minimum beperkt en vertonen de huurachterstanden al jarenlang een dalende tendens. Hafkamp Groenewegen geeft op een voorbeeldige wijze invulling aan ‘partnership’.

Ge Faessen - Manager Klantteam Antares

Juiste balans tussen ambitie en verantwoordelijkheid

Wonen Limburg (26.000 woningen) treft in Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders een creatieve, betrouwbare en zeer betrokken partner in de ambitie om haar bewoners in een zo vroeg mogelijk stadium te ondersteunen en begeleiden bij betalingsvraagstukken.


Sparren over innovaties, samen anders denken leidt tot nieuwe perspectieven voor onze bewoners en dit altijd met hoofd én hart!

Beiden met de juiste balans tussen de maatschappelijke ambities en zakelijke verantwoordelijkheid.

 

Marty van Dam - directeur Mens & Maatschappij Wonen Limburg

Kostenbewust incasseren

Kostenbewust sociaal incasseren samen met de deurwaarder. Door meer persoonlijke aandacht voor de huurder, ook vanuit de deurwaarder, voorkomt Talis (ruim 13.500 woningen) samen met Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders rechtszaken en huisuitzettingen.

Onze ervaringen met het deurwaarderskantoor: deskundig medewerkers,  meedenkend, adviserend en heel flexibel, laagdrempelig en prettig in contact en samenwerking.

 

Florence Kleijnen - Manager Verhuur & Verkoop Talis Nijmegen