Realistisch over schuldWe leven in een samenleving waarin (gezonde) schulden onderdeel zijn van het dagelijks leven en een goed functionerende maatschappij.

 

Meer dan tevoren hebben we belang bij een nieuwe sociale norm als het gaat om rechtvaardige en eerlijke incasso- en gerechtsdeurwaarderstrajecten.

 

Hafkamp Groenewegen biedt perspectief bij schulden door een duurzame betalingsregeling.

Onze aanpak

Respectvolle aanpak
Wij denken als partner in incasso- en gerechtsdeurwaarderstrajecten mee, vooruit en handelen altijd in concrete oplossingen. Maar we zeggen ook waar het op staat. Wij vinden dat een respectvolle aanpak en -oplossing altijd boven alles geplaatst moet worden.

Betrokken bij rechtvaardigheid
Individuele belangen van de betrokkenen verliezen we daarbij nooit uit het oog. Dat maakt ons betrokken bij rechtvaardigheid. 

Doortastend en gedreven
In onze aanpak zijn we doortastend en gedreven en altijd onbevooroordeeld. Iedere situatie is uniek. Wij vinden dat er voor ieder traject dan ook een oplossing moet zijn en schromen hierbij niet om nieuwe mogelijkheden te creēren. De wereld wordt immers mooier als iedereen eerlijk en rechtvaardig is geholpen en in zijn waarde kan blijven door het juiste te doen.

 

Over Hafkamp

Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders is al vele jaren actief in de gerechtsdeurwaarders- en incassobranche. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Bergen op Zoom en Venlo worden jaarlijks vele tienduizenden dossiers behandeld voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Met de oprichting van zusterbedrijf Asylos Incasso Service stond onze organisatie in 2007 aan de wieg van sociaal verantwoord incasseren. Door de belangen van de klantdebiteuren centraal te stellen en hen niet direct te confronteren met bijkomende kosten heeft Asylos een belangrijke bijdrage geleverd in het voorkomen, beheersen en terugdringen van betalingsachterstanden.

Werkprocessen en procedures zijn in lijn met de Normen Social Responsible Credit Management (SRCM).

 

Wilt u ook een realistische schuldenaanpak?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op