Uw partner voor sociale incassotrajecten in de drinkwatersector

Leveranciers drinkwater

Een ervaren partner en verlengstuk van onze opdrachtgevers

Wij begrijpen de unieke uitdagingen die komen kijken bij het incasseren van vorderingen in de drinkwatersector. Ons kantoor, met een landelijke dekking en vestigingen in Amsterdam, Dordrecht en Venlo, staat synoniem voor kwaliteit, innovatie en een sociale benadering van het incassotraject. Met een bewezen track record en een buitengewone prestatie voor de grootste drinkwaterleverancier van Nederland, zijn wij dé autoriteit op het gebied van incasso binnen uw branche.

 

Een bewezen track record

Met meer dan 100.000 succesvol behandelde dossiers en een indrukwekkende incassoscore van 98% buiten de rechter om, zetten we de toon voor een effectieve en mensgerichte incasso-aanpak. Onze korte doorlooptijd van gemiddeld 38 dagen bewijst onze efficiëntie en doeltreffendheid.

 

Resultaten spreken voor zich

Leveranciers drinkwater

Een unieke aanpak

Intensieve minnelijke trajecten

Onze benadering begint met het leggen van een solide basis voor een minnelijke oplossing, waarbij we streven naar het voorkomen van gerechtelijke procedures. Door het gebruik van geavanceerde AI-analyses kunnen we betalingspatronen en financiële situaties van debiteuren beter begrijpen, wat ons in staat stelt gepersonaliseerde betalingsvoorstellen te doen.

Persoonlijke aandacht en huisbezoeken

Wij geloven sterk in de kracht van persoonlijk contact. Onze ervaren veldmedewerkers voeren huisbezoeken uit met het oog op dialoog en begrip, om zo tot een passende oplossing te komen die voor beide partijen werkt. Deze directe interactie versterkt de betalingswil en vermindert de kans op escalatie.

Communicatie en bereikbaarheid

Duidelijke, multichannel communicatie en een toegewijd callcenter zorgen voor prettige interacties met debiteuren. Ons teamleden kunnen zich uitdrukken in meerdere talen zoals Engels, Frans, Duits, Turks en Arabisch.

Afsluitpreventie

Ons unieke programma voor afsluitpreventie levert significante resultaten op, waarbij persoonlijk contact vaak een afsluiting overbodig maakt.

 

Meer dan alleen incasseren

Deze multidimensionale aanpak stelt ons niet alleen in staat om indrukwekkende resultaten te behalen in termen van incasso, maar draagt ook bij aan het behoud van de waardigheid en het respect voor de debiteur. Bij Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders geloven we dat een succesvol incassotraject niet alleen wordt gemeten aan het geïncasseerde bedrag, maar ook aan de manier waarop het wordt bereikt.

 

Meer weten over onze werkwijze?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.